Дънна платка ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT 1150

250.00лв.
Производител:
Модел: ROG MAXIMUS VII IMPACT
Наличност: 1 бр.
Състояние: използван

Описание на продукта

През годините са произвеждани много дънни платки Republic of Gamers (ROG), като обикновено са фокусирани върху високия клас Extreme и гейминг класа ATX Formula. Но Maximus VII Impact предлага усещане за премиум качество от високия клас, каквото не предлага никоя друга mini-ITX 1150 дънна платка. 

Когато мислим за малки мощни компютри, много производители и крайни потребители стигат до крайности за да направят нещо впечатляващо което е по-малко от кутия за обувки. Серията ROG постоянно се рекламира от ASUS като една от най-добрите за геймърите. Но много дънни платки mini-ITX нямат достатъчно функционалности ето защо Maximus VII Impact има пет допълнителни платки заедно със самата дънна платка.

Някои от тях са ни познати от Z87 версията на Impact - платка за захранване с десен ъгъл, свързана аудиоплатка, Impact Control за задните IO бутони и комбинацията mPCIe с поддръжка на M.2 и двубандов 802.11ac WiFi. При Maximus VII Impact всички тези елементи са развити в нов начин, включително комбинацията mPCIe с M.2 x4 и нова платка за допълнително управление на вентилаторите. Това е в отговор на исканията на потребители нуждаещи се от повече от два или три хедъра за вентилатори, които обикновено съпътстват този размер дънни платки. Тази платка предоставя два допълнителни хедъра, които са с възможност за управление както с ШИМ, така и с постоянен ток, на малка печатна платка в близост до задния панел.

Asus също така допълва дизайна с техния пакет ROG софтуер и BIOS.  От гледна точка на BIOS това означава повече опции за овърклок и предварителни настройки с функции като "GPU.DIMM Post", която показва дали при включване са открити устройства със слот. Софтуерът се върти около AI Suite III с 5-Way Optimization като ключово приложение.

Дъното Asus Maximus VII Impact е най-скъпото mini-ITX 1150 дъно за времето си и не случайно, платката води стандартите за сокет 1150 на първокласните геймърски конфигурации с малък форм фактор.

дъно 1150, дънна платка 1150, дъно з97, дънна платка з97

Характеристики

  • Сокет 1150
  • Чипсет Z97
  • Формат MiniATX
  • Тип RAM памет DDR3
  • Брой RAM слотове 2
  • Максимална RAM 16 GB
  • Задна планка (backplate) налична
Дънна платка ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT 1150

Дънна платка ASUS ROG MAXIMUS VII IMPACT 1150

250.00лв.