Дънна платка Asus Prime Z390-P 1151

200.00лв.
Производител:
Модел: Prime Z390-P
Наличност: Няма наличност
Състояние: използван

Описание на продукта

Ако сте на път да създадете своята идеална гейминг или работна система, Asus Prime Z390-P е точно това, от което се нуждаете. Съчетавайки в себе си висококачествени материали, напреднали технологии и безкомпромисна производителност, тази дънна платка е ключът към перфектния компютър за игри и работа.
Asus Prime Z390-P е създадена с цел да задоволи изискванията на геймър и ентусиаст. Дънната плата е съвместима с процесори на Intel от 8 и 9 то поколение до i9 9900KS. Технологиите за управление на температурата и поддръжка на оверклок, вградени в тази дънна платка ще гарантират, че вашата система ще работи с пълна пара дори при най-интензивни натоварвания.
Дъно Asus Prime Z390-P позволява да изграждите системата, която искате. С поддръжка на множество слотове за памет, PCIe слотове и връзки за допълнителни устройства, вие ще можете да разширите системата си според вашите нужди. Независимо дали сте фен на графичния дизайн, видеообработката или виртуалната реалност, Asus Prime Z390-P е готова да отговори на вашите изисквания.

Asus Prime Z390-P представлява най-добрия избор, ако искате да разкриете пълния потенциал на вашата гейминг или работна система. С тази дънна платка ще получите надеждна производителност, удобство при използване и възможност за бъдещо разширение. Не правете компромиси с качеството и изберете Asus Prime Z390-P за вашият компютър.


Характеристики

  • Сокет 1151
  • Чипсет Z390
  • Формат ATX
  • Тип RAM памет DDR4
  • Брой RAM слотове 4
  • Максимална RAM 64 GB
  • Задна планка (backplate) не е налична
Дънна платка Asus Prime Z390-P 1151

Дънна платка Asus Prime Z390-P 1151

200.00лв.