Дънна платка Asus Maximus IV Gene-Z 1155

200.00лв.
Производител:
Модел: Maximus IV Gene-Z
Наличност: Няма наличност
Състояние: използван

Описание на продукта

ASUS Maximus IV Gene-Z е дънна платка с най-висок клас, предназначена за геймъри и ентусиасти. Тя разполага с чипсет Intel Z68 и поддържа сокет LGA 1155 за 2-ро и 3-то поколение процесори Intel Core.
Дънната платка има вградена ауди карта SupremeFX X-Fi 2, която осигурява висококачествен звук за поглъщащо гейминг изживяване. По отношение на съхранението на данни Maximus IV Gene-Z поддържа до 6 SATA 6.0 Gb/s устройства с поддръжка на RAID 0, 1, 5 и 10. Освен това разполага с два USB 3.0 порта за бърз трансфер на данни и два LAN порта за свързване на няколко устройства.
Дъно ASUS Maximus IV Gene-Z  поддържа и функцията BIOS Flashback, която позволява на потребителите да актуализират BIOS без процесор, памет или графична карта. Това може да бъде полезно за потребители, които искат да актуализират BIOS, без да преминават през трудностите на пълната настройка на системата.
По отношение на естетиката Maximus IV Gene-Z се отличава с елегантен и стилен дизайн, в черно-червена цветова гама, която се вписва добре в повечето геймърски конфигурации.
Като цяло ASUS Maximus IV Gene-Z е дънна платка от най-висок клас, която предлага отлична производителност, усъвършенствани функции и елегантен дизайн. Тя е чудесен избор за геймъри и ентусиасти, които търсят високопроизводителна дънна платка за старата си система.

дъно 1155, дънна платка 1155, дъно Z67, дънна платка Z67

Дънна платка Asus Maximus IV Gene-Z с чипсет Z68 осигуряват поддръжка на овърклок, което позволява на потребителите да увеличат тактовата честота на процесора си, за да подобрят производителността. Възможността за овърклок обаче ще варира в зависимост от конкретния модел дънна платка и използваното охлаждане. Някои дънни платки може да имат по-стабилни системи за захранване и по-добри опции за охлаждане, които позволяват по-агресивен овърклок. Освен това използването на точният процесор (например: i7 3770K или i5 3570K) играе голяма роля при овърклокването.

RAM памет за Asus Maximus IV Gene-Z можете да намерите тук.
Процесор за Asus Maximus IV Gene-Z можете да намерите тук.
Охладител за Asus Maximus IV Gene-Z можете да намерите тук.

Характеристики

  • Тип RAM памет DDR3
  • Сокет 1155
  • Чипсет Z68
  • Формат MicroATX
  • Брой RAM слотове 4
  • Максимална RAM 32 GB
  • Задна планка (backplate) налична
Дънна платка Asus Maximus IV Gene-Z 1155

Дънна платка Asus Maximus IV Gene-Z 1155

200.00лв.