Дънна платка Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 1151

Състояние: използван

Описание на продукта

Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5: Вашата ултимативна гейминг дънна платка

Изграждането на персонален гейминг компютър е вълнуващо и задължително за феновете на игрите. Изборът на правилния компонент, обаче, може да бъде труден. Една от най-важните части е дънната платка, която е основата на системата ви и определя съвместимостта с другите компоненти.

Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 е една от най-добрите гейминг дънни платки 1151. Тя е създадена за да отговаря на нуждите на геймърите и е изключително подходяща за съставяне на мощна гейминг система с процесори от 6 и 7 генерация на Intel.

Дънната платка Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 1151 е оборудвана с чипсет Intel Z170, който поддържа Intel Core процесори от шесто и седмо поколение. Това гарантира мощност и стабилност при гейминг и други натоварващи приложения. В допълнение, тя има 4 слота за памет DDR4, които позволяват максимална памет от 64GB.

Дъно Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 1151 има 3 слота за PCIe x16, които позволяват свързването на множество графични карти за по-висока производителност. Освен това, тя има 3 слота за PCIe x1, 2 слота за M.2 SSD и 6 SATA порта, които гарантират достатъчно свързаност с другите компоненти на системата.

В допълнение към мощната хардуерна конфигурация, Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 също така предлага редица функции за оптимизация на гейминга. Тя има интегрирани звукови и мрежови чипове, които предлагат висококачествен звук и ниска латентност на мрежата.

дъно 1151, дънна платка 1151, дъно Z170, дънна платка Z170

Характеристики