Дънна платка Gigabyte GA-Z97X-SOC 1150

250.00лв.
Производител:
Модел: GA-Z97X-SOC
Наличност: Няма наличност

Описание на продукта

дъно 1150. дънна платка 1150, дъно з97, дънна платка з97

Gigabyte е дългогодишен лидер в индустрията на компютърните компоненти и аксесоари. Техните продукти са известни със своето високо качество и производителност, и Gigabyte GA-Z97X-SOC 1150 не е изключение. Тя поддържа Intel Core процесори от 4-то и 5-то поколение и предлага изключителни възможности за гейминг и овърклок, като в същото време осигурява надеждна основа за вашата система.

Gigabyte GA-Z97X-SOC има внушителен външен вид, който веднага привлича вниманието. С тъмносиния си PCB и оранжеви акценти, тази дънна платка изглежда модерно и атрактивно. 

Дънната платка GA-Z97X-SOC е създадена за овърклок, което я прави перфектен избор за ентусиасти, желаещи да извлекат максималната производителност от своя процесор. GA-Z97X-SOC разполага със специални технологии за охлаждане и подобрено управление на енергията, които гарантират стабилна работа при овърклок. Благодарение на това дънната платка е идеална за геймъри и овърклокъри, които искат да постигнат впечатляващи резултати.

GA-Z97X-SOC предлага множество функции и за геймърите, които гарантират невероятни изживявания. С две PCIe x16 слота, платката поддържа AMD CrossFireX и NVIDIA SLI конфигурации, като позволява да се инсталират две графични карти за по-висока производителност в игрите. Звуковата система на GA-Z97X-SOC също е впечатляваща. С поддръжка на 7.1 канален звук и технологията за звукова изолация, платката предлага богат и кристално чист звук, който подобрява гейминг и мултимедийните изживявания.

Gigabyte GA-Z97X-SOC е висококачествена дънна платка, която предлага невероятни възможности за гейминг и овърклок. Със своя стилен дизайн, надеждна производителност и богати функции, тази дънна платка е идеалният избор за геймъри и ентусиасти, които искат да построят мощна и надеждна система. С GA-Z97X-SOC на Gigabyte вие сте готови за всяко предизвикателство в света на гейминга и компютърната технология.

дъно 1150. дънна платка 1150, дъно з97, дънна платка з97

Характеристики

  • Тип RAM памет DDR3
  • Сокет 1150
  • Чипсет Z97
  • Формат ATX
  • Брой RAM слотове 4
  • Максимална RAM 32 GB
  • Задна планка (backplate) не е налична
Дънна платка Gigabyte GA-Z97X-SOC 1150

Дънна платка Gigabyte GA-Z97X-SOC 1150

250.00лв.