Дънна платка Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK 1150

250.00лв.
Производител:
Модел: GA-Z97X-UD5H-BK
Наличност: 1 бр.

Описание на продукта

Z97X-UD5H-BK е надежден избор, с изключително висока производителност и гаранция. Дънните платки "Ultra Durable" Black Edition на Gigabyte са тествани и сертифицирани за продължителна работа в сървъри и работни станции. Освен това, благодарение на поддръжката на две графични карти, геймърски мрежови чипове Killer и много опции за овърклок, Z97X-UD5H-BK е напълно подходяща платка и за домашните потребители. Изцяло черната цветова схема е компенсирана с жълти акценти върху радиаторите около процесора.

Сокетът LGA1150 на дънната платка поддържа процесори Intel Core от 4-то и 5-то поколение, което означава, че сега тя ще приеме процесор Haswell и Broadwell. Двойните хедери за вентилатори позволяват да се монтира процесорен охладител с два вентилатора, без да се налага прокарването на кабели през дънната платка, а около процесорния цокъл има достатъчно място за големи въздушни охладители. Четирите слота за оперативна памет поддържат до 32 GB DDR3 памет.

В допълнение към осемте порта SATA3, Z97X-UD5H-BK има и един конектор SATA Express и слот M.2 за SSD дискове, въпреки че използването на слота M.2 ще деактивира два от портовете SATA. Всички SATA портове са обърнати навън, а не нагоре. Дънната платка разполага с множество други възможности за свързване, като има шест USB3 порта и два USB порта на задния входно-изходен панел, както и един USB3 и два USB хедъра на самата платка за добавяне на още. DVI, HDMI и VGA изходите позволяват свързването на платката към повечето дисплеи. С три PCI-Express x16 слота има много възможности за добавяне на една или две графични карти. Всички слотове споделят честотната лента, така че скоростта им ще се намали до x8 при две графични карти, инсталирани в SLI или CrossFire конфигурация.

Z97X-UD5H-BK е подходящ за овърклок, като вторият чип на BIOS служи за резервен вариант, в случай че прекалите с компонентите. Светодиодният POST код, точките за измерване на напрежението и вграденият бутон за захранване ще ви позволят да използвате максимално производителността на вашия комплект, преди да го инсталирате в кутията. UEFI BIOS на платката е лесен за навигация и всички настройки са добре обозначени, така че няма да ви се налага да ползвате ръководството, когато искате да направите промени. Налице е автоматичен режим на овърклок, но за по-прецизен контрол можете ръчно да променяте тактовете и напреженията на процесора, оперативната памет, чипсета и VGA.

Тази дънна платка е идеално решение за Вас, независимо дали избирате стандартни скорости или овърклок на компонентите си. В комбинация със сертификата за надеждност от сървърен клас и широките възможности за свързване, Z97X-UD5H-BK е една от най-добрите Z97 дънни платки, които можете да купите.

дъно 1150. дънна платка 1150, дъно з97, дънна платка з97
Дънната платка е в комплект с кутия, упътване, диск, сли мост, сертификат и задна планка.

Характеристики

  • Сокет 1150
  • Чипсет Z97
  • Формат ATX
  • Тип RAM памет DDR3
  • Брой RAM слотове 4
  • Максимална RAM 32 GB
  • Задна планка (backplate) налична
Дънна платка Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK 1150

Дънна платка Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK 1150

250.00лв.