Дънна платка Asus Z170-A 1151

180.00лв.
Производител:
Модел: Z170-A
Наличност: 2 бр.
Състояние: използван

Описание на продукта

Дънната платка Asus Z170-A е утвърдена като надежден и високопроизводителен вариант за компютърни ентусиасти и геймъри. Със своя солиден набор от функции, изключително качество на изработката и широка съвместимост, тази дънна платка предлага солидна основа за изграждане на мощна и многофункционална компютърна система.
Дъно Asus Z170-A поддържа процесорите Core от 6-то и 7-мо поколение на Intel, осигурявайки отлична платформа за разгръщане на пълния потенциал на тези процесори. Усъвършенстваната ѝ архитектура, в комбинация с поддръжката на памет DDR4, осигурява оптимална производителност при взискателни задачи като игри, създаване на съдържание и многозадачна работа. Надеждната система за захранване на дънната платка осигурява стабилно захранване на процесора, насърчавайки повишената производителност и възможностите за овърклок.
Дънната платка Asus Z170-A предлага широка гама от възможности за свързване, за да отговори на различните нужди. С портовете USB 3.1 Type-A и Type-C потребителите могат да се насладят на високоскоростен трансфер на данни и безпроблемна свързаност със съвместими устройства. Освен това дънната платка разполага с интерфейси M.2 и SATA Express, които позволяват оптимални опции за съхранение. Z170-A предлага множество PCI Express слотове, което позволява на потребителите да разширят системата си с допълнителни графични карти, високоскоростни SSD дискове или други разширителни карти.
За геймърите дънната платка Asus Z170-A предлага набор от функции, предназначени да подобрят тяхното гейминг изживяване. Тя поддържа технологиите NVIDIA SLI и AMD CrossFireX, което позволява настройки с няколко графични процесора за подобрена графична производителност и по-плавен геймплей. Дънната платка включва и усъвършенствани аудио технологии за осигуряване на поглъщащо качество на звука, като гарантира, че потребителите няма да пропуснат нито един ритъм по време на интензивните игрови сесии.

Дънната платка Asus Z170-A 1151 се откроява като универсална и мощна опция, подходяща за широк кръг потребители - от геймъри до компютърни ентусиасти. Нейната изключителна производителност, широки възможности за свързване и удобен за потребителя дизайн я правят надежден избор за тези, които търсят висококачествена основа за своите компютърни системи. Независимо дали искате да създадете геймърска платформа или работна станция, ориентирана към производителността, дънната платка ASUS Z170-A осигурява необходимата производителност и функции, за да отговори на вашите изисквания.

дъно 1151, дънна платка 1151, дъно Z170, дънна платка Z170
RAM памет за Asus Z170-A можете да намерите тук.
Процесор за Asus Z170-A можете да намерите тук.
Охладител за Asus Z170-A можете да намерите тук.

Характеристики

  • Тип RAM памет DDR4
  • Сокет 1151
  • Чипсет Z170
  • Формат ATX
  • Брой RAM слотове 4
  • Максимална RAM 64 GB
  • Задна планка (backplate) налична
Дънна платка Asus Z170-A 1151

Дънна платка Asus Z170-A 1151

180.00лв.