MSI

Вентилатори за видео карта MSI PLD10010B12HH 95mm

50.00лв.

Видео картите генерират много топлина, поради което е необходимо да имат поставена подходяща охладителна система – по този начин те ще функционират правилно и ефективно.Охлаждането е от съществено значение за всяка компютърна система и видео картите не са изключение. Без охладител за видео карта тя може да прегрее, което води до забавяне на работат..

Дънна платка MSI X470 GAMING PLUS AM4

250.00лв.

MSI X470 GAMING PLUS GAMING е геймърска дънна платка от висок клас, която предлага много възможности за овърклок. Дънна платка MSI X470 GAMING PLUS разполага с чипсет AMD X470, който осигурява максимални скорости на овърклок и стабилна работа. MSI X470 GAMING PLUS поддържа процесори от серията AMD Ryzen.Дъното има четири слота за RAM памет, които п..

Дънна платка MSI X58 PRO 1366

140.00лв.

MSI X58 PRO е дънна платка, проектирана за работа с процесори Intel, която използва сокет LGA 1366. Дънната платка е базирана на чипсета X58, който поддържа процесорите Intel Core i7 и Xeon 5600/3600. Дъно MSI X58 PRO поддържа три канална DDR3 памет и има няколко разширителни слота – 3 слота PCI Express 2.0 x16, 2 слота PCI Express x1 и 2 слота PCI..

Дънна платка MSI X58 PRO-E 1366

150.00лв.

MSI X58 PRO-E е дънна платка, проектирана за работа с процесори Intel, която използва сокет LGA 1366. Дънната платка е базирана на чипсета X58, който поддържа процесорите Intel Core i7 и Xeon 5600/3600.Дъно MSI X58 PRO-E поддържа три канална DDR3 памет и има няколко разширителни слота – 3 слота PCI Express 2.0 x16, 2 слота PCI Express x1 и 2 слота ..

Дънна платка MSI X79A-GD45 Plus + i7 4820K

450.00лв.

Дънната платка MSI X79A-GD45 Plus, съчетана с процесора Intel Core i7-4820K, предизвиква аматьори и професионалисти в общността на овърклокърите, като поставя различни рекорди за производителност на сокет 2011 и чипсет X79. Дъно X79A-GD45 Plus разполага със 8 фазова система за захранване, включваща висококачествени компоненти, които гарантират стаб..

Дънна платка MSI X99A RAIDER 2011-3

300.00лв.

RAM памет за MSI X99A RAIDER можете да намерите тук.Процесор за MSI X99A RAIDER можете да намерите тук.Охладител за MSI X99A RAIDER можете да намерите тук...

Дънна платка MSI X99S SLI PLUS 2011-3

320.00лв.

Дънна платка X99S SLI PLUS е високопроизводителна и мощна, проектирана за използване от професионални геймъри и ентусиасти, които изискват висока производителност. Тази дънна платка е базирана на чипсета Intel X99 и поддържа процесори Intel Core i7 и Intel Xeon.Дъно X99S SLI PLUS разполага с 8 слота за памет DDR4 и поддържа до 128 GB RAM, като макс..

Вентилатори за видео карта MSI PLD09210S12HH 87mm

75.00лв.

Вентилаторите се продават в комплект и са подходящи за следните видео карти:MSI RTX 2060 6GB VENTUS OCMSI RTX 2060 SUPER 8GB VENTUS OCMSI RTX 2070 8GB VENTUS OCMSI RTX 2070 SUPER 8GB VENTUS OCMSI RTX 2080 8GB VENTUS V2MSI RTX 2080 SUPER 8GB VENTUS XS..

Дънна платка MSI H97M-G43 1150

140.00лв.

Дънна платка MSI H97M-G43 за компютър, използваща чипсет Intel H97. Дъното е проектирано за работа с процесори Intel от серията Haswell и Broadwell. Дъно MSI H97M-G43 поддържа до 32 GB оперативна памет от тип DDR3. Платката има два PCIe x16 слота за видео карта, два PCIe x1 слота и M.2 слот, както и шест SATA конектора. Дъно MSI H97M-G43 ..

Дънна платка MSI Z270 GAMING M5 1151

220.00лв.

Дънните платки със сокет 1151 и чипсет Z270 осигуряват поддръжка на овърклок, което позволява на потребителите да увеличат тактовата честота на процесора си, за да подобрят производителността. Възможността за овърклок обаче ще варира в зависимост от конкретния модел дънна платка и използваното охлаждане. Някои дънни платки може да имат по-стабилни ..

Дънна платка MSI Z270 GAMING PLUS 1151

180.00лв.

Дънна платка MSI Z77A-G41 1155

150.00лв.

Дънна платка MSI Z77A-G41 за компютър, използваща чипсет Intel Z77. Дъното е проектирана за работа с процесори Intel от серията Sandy Bridge и Ivy Bridge. Дъно MSI Z77A-G41 поддържа до 32 GB оперативна памет от тип DDR3. Платката има два PCIe x16 слот за видео карта, два PCIe x1 слота и два PCI слота, както и шест SATA  конектора. Дъно MSI Z77..

Дънна платка MSI Z77A-G45 1155

150.00лв.

Дънна платка MSI Z77A-G45 за компютър, използваща чипсет Intel Z77. Дъното е проектирана за работа с процесори Intel от серията Sandy Bridge и Ivy Bridge. Дъно MSI Z77A-G45 поддържа до 32 GB оперативна памет от тип DDR3. Платката има три PCIe x16 слота за видео карта и четири PCIe x1 слота, както и шест SATA  конектора. Дъно MSI Z77A-G45 разпо..

Дънна платка MSI Z87 MPower Max 1150

180.00лв.

RAM памет за MSI Z87 MPower Max можете да намерите тук.Процесор за MSI Z87 MPower Max можете да намерите тук.Охладител за MSI Z87 MPower Max можете да намерите тук...

Дънна платка MSI Z97 MPOWER 1150

200.00лв.

Дънна платка MSI Z97 MPOWER за компютър, използваща чипсет Intel Z97. Дъното е проектирана за работа с процесори Intel от серията Haswell и Broadwell. Дъно MSI Z97 MPOWER поддържа до 32 GB оперативна памет от тип DDR3. Платката има четири PCIe x16 слот за видео карта и три PCIe x1 слота, M.2 слот, както и осем SATA конектора. Дъно MSI Z97 MPOWER ра..

Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)