За нас


PCP.BG е онлайн магазин за употребявани компютри, компютърни компоненти и аксесоари от 2012 г.


Годините опит в областта на компютърния хардуер ни позволяват да предложим перфектна комбинация от проверено качество и достъпна цена, която ни прави предпочитан партньор както от крайни клиенти, така и от фирми и търговци.


Какво предлагаме?

PCP.BG предлага голямо разнообразие от различни компютърни компоненти - процесори, дънни платки, рам памет, видео карти, вентилатори и охлаждания за видеокарти и много други - от висок клас на някои от водещите световни марки Intel, Asus, Gigabyte, MSI, Palit, Zotac и много други.


Защо да изберете PCP?

Всички продукти в сайта се проверяват щателно преди да бъдат изпратени към клиента, за да се гарантира тяхното качество и отлична функционалност.


Право на връщане

PCP.BG позволява на клиентите си да проверят и тестват получения от тях продукт в срок от 14 дни и да решат дали това е правилният избор за тях. В случай на неработещ продукт, неправилно описан продукт, продукт с лош търговски вид и други. Можете да разчитате на нашия екип да Ви помогне да вземете информирано решение за по-подходящ модел или да Ви възстановим сумата на поръчката.


Доставка

Продуктите от PCP се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ до избран от Вас адрес или до офис на ЕКОНТ, като доставката се поема от клиента. Може да се възползвате от БЕЗПЛАТНА експресна доставка до адрес за всички поръчки на стойност над 500 лв.


Гаранция

Продуктите в PCP.BG са употребявани, което ги лишава от всякаква гаранция, освен правото на всеки клиент да върне получената от него стока в рамките на 14 дни във вида и състоянието, в което я е получил.