Компоненти

RAM G.SKILL 16GB 4x4gb 1866Mhz DDR3

100.00лв.

модел - G.SKILL RipjawsX F3-14900CL9Q-16GBXLвид рам - DDR3брой модули - 4капацитет на модул - 4 GBобщ капацитет - 16 GBработна честота - 1866 Mhz..

Кабел за вертикален монтаж на видео карта 20см

40.00лв.

Кабела е предназначен за mini itx кутии, където място е ограничено и изисква изнесен монтаж на видеокартата. Подходящи са и за вертикално монтиране на видеокарта във отворени кутии от типа на Thermaltake P3.Кабелите са екранирани с цел намаляване на смущенията, обшити са с черен текстил.Покриват стандартите на PCI-E X16 слота, работят без загуба на..

RAM Corsair 8GB 4x2gb 800Mhz DDR2

50.00лв.

модел - Corsair VS2GB800D2вид рам - DDR2брой модули - 4капацитет на модул - 2 GBобщ капацитет - 8 GBработна честота - 800 Mhz..

RAM OCZ Platinum Edition 8GB 4x2gb 800Mhz DDR2

60.00лв.

модел - OCZ Platinum Edition OCZ2P8004GKвид рам - DDR2брой модули - 4капацитет на модул - 2 GBобщ капацитет - 8 GBработна честота - 800 Mhz..

Видео карта ASUS Radeon RX Vega 64

500.00лв.

модел - Radeon RX Vega 64памет - 8 GBвид памет - HBM2шина - 2048 bitизходи - DVI, 2xHDMI и 2xDisplayPortподходящо захранване - 600 W(2x8pin)TDP - 295 Wразмери - 280 x 111 x 40 mm..

Видео карта ASUS ROG POSEIDON GTX 980 Platinum

450.00лв.

модел - ROG POSEIDON GTX 980 Platinumпамет - 4 GBвид памет - GDDR5шина - 256 bitизходи - DVI, HDMI 2.0, 3 x DisplayPort 1.2подходящо захранване - 450 W(1x8pin и 1x6pin)TDP - 165 Wразмери - 137 x 287 mmКомпанията ASUS поставя охладителя DirectCU H2O, за да създаде GTX 980 Poseidon Platinum, който се продава с марката Republic of Gamers (ROG). К..

Видео карта Gainward GTX 770

110.00лв.

модел - Gainward GTX 770памет - 2 GBвид памет - GDDR5шина - 256 bitизходи - 2 x DVI, HDMI 1.4a и DisplayPort 1.2TDP - 230 W..

Видео карта GIGABYTE GT 630

50.00лв.

модел - GIGABYTE GT 630 GV-N630-1GIпамет - 1 GBвид памет - DDR3шина - 128 bitизходи - DVI, HDMI 1.3a и VGATDP - 65 W..

Видео карта MSI GeForce GT 730

60.00лв.

модел - MSI GeForce GT 730памет - 2 GBвид памет - DDR3шина - 64 bitизходи - DVI, HDMI и VGATDP - 23 W..

Плетени кабели бели sleeve 24pin 4+4pin 2x8pin и 6pin

70.00лв.

всеки комплект се състой от 5 кабела с дължина 30 см. и съдържа - 1 х 24 pin Motherboard, 1 x 4+4pin CPU, 2 x 6+2pin PCI за видео карта и 1 x 6pin PCI за видео картацвят - бялкъм все 24 пинов кабел има сложен 1 пластмасов разделител (подреждач)посочената цена е за комплект от 5 кабела..

Преходник PCI-E 3.0 x4 към M.2 NVME/SATA SSD

30.00лв.

С този преходник можете да включите вашия m.2 NVME SSD към PCI-E порт на вашия компютър който е поне X4 и отделно и един m.2 sata диск.Без загуба на производителност!Поддържа следните размери M.2 SSD та: 22x30 mm, 22x42 mm, 22x60 mm и 22x80 mm.Може да бъде монтиран в стандартни и нископрофилни компютри (включена планка в комплекта)...

HUB за вентилатори, 1 към 10, PWM

30.00лв.

10 канален ASUS PWM Fan HUBФан хъба се използва когато на дъното на определен компютър няма достатъчно 4Pin PWМ конектора за вентилатори.Хъба се захранва със един сата кабел и позволява свързването на до 10 вентилатора без значение дали са PWM 4 пинови или обикновенни 3 пинови...

HUB за вентилатори, 1 към 5, PWM

30.00лв.

5 канален PWM Fan HUBФан хъба се използва когато на дъното на определен компютър няма достатъчно 4Pin PWМ конектора за вентилатори.Хъба се захранва директно от дънната платка и позволява свързването на до 5 вентилатора без значение дали са PWM 4 пинови или обикновенни 3 пинови...

RAM Corsair 16GB 4x4gb 1600Mhz DDR3

90.00лв.

модел - Corsair VengeanceLP CML16GX3M4A1600C9Bвид рам - DDR3брой модули - 4капацитет на модул - 4 GBобщ капацитет - 16 GBработна честота - 1600 Mhz..

RAM Crucial 16GB 2x8gb 1600Mhz DDR3

90.00лв.

модел - Crucial CT102464BA160B.C16FERвид рам - DDR3брой модули - 2капацитет на модул - 8 GBобщ капацитет - 16 GBработна честота - 1600 Mhz..

Показани 1 от 15 | 86 (6 Страници)