Компоненти

Видео карта NVIDIA Quadro M4000

230.00лв.

NVIDIA Quadro M4000 е висококачествена видеокарта, която е специално проектирана за професионални приложения, като 3D моделиране, архитектура, инженеринг и мултимедийно производство. Тази видеокарта предоставя изключителна производителност, която позволява на потребителите да работят с големи файлове и да извършват сложни задачи.Quadro M4000 има 8G..

Кабел за вертикален монтаж на видео карта 20см

40.00лв.

Кабела е предназначен за mini itx кутии, където място е ограничено и изисква изнесен монтаж на видеокартата. Подходящи са и за вертикално монтиране на видеокарта във отворени кутии от типа на Thermaltake P3.Кабелите са екранирани с цел намаляване на смущенията, обшити са с черен текстил.Покриват стандартите на PCI-E X16 слота, работят без загуба на..

Плетени кабели бели sleeve 24pin 4+4pin 2x8pin и 6pin

70.00лв.

всеки комплект се състой от 5 кабела с дължина 30 см. и съдържа - 1 х 24 pin Motherboard, 1 x 4+4pin CPU, 2 x 6+2pin PCI за видео карта и 1 x 6pin PCI за видео картацвят - бялкъм все 24 пинов кабел има сложен 1 пластмасов разделител (подреждач)посочената цена е за комплект от 5 кабела..

Видео карта NVIDIA Quadro M5000

320.00лв.

NVIDIA Quadro M5000 е висококачествена видеокарта, която е специално проектирана за професионални приложения, като 3D моделиране, архитектура, инженеринг и мултимедийно производство. Тази видеокарта предоставя изключителна производителност, която позволява на потребителите да работят с големи файлове и да извършват сложни задачи.Quadro M5000 има 8G..

Разгледай
Показани 1 от 15 | 78 (6 Страници)