Видео карта NVIDIA Quadro M4000

215.00лв.
Производител:
Модел: Quadro M4000
Наличност: 1 бр.
Състояние: използван

Описание на продукта

NVIDIA Quadro M4000 е висококачествена видеокарта, която е специално проектирана за професионални приложения, като 3D моделиране, архитектура, инженеринг и мултимедийно производство. Тази видеокарта предоставя изключителна производителност, която позволява на потребителите да работят с големи файлове и да извършват сложни задачи.
Quadro M4000 има 8GB GDDR5 памет, която може да работи на честота от 256 бита. Това предоставя много висока скорост на обработка на графичните данни и позволява на потребителите да работят с много големи файлове. С M4000 можете да работите със сложни 3D модели, да проектирате архитектурни проекти или да изпълнявате всякакви други сложни задачи, като това се изисква за вашата професионална дейност.
Quadro M4000 е оборудвана четири дисплей порта (DP). Това предоставя възможност за свързване на множество монитори, като така увеличавате производителността и ефективността на вашата работа.
Видео карта Quadro M4000 е съвместима с множество софтуерни приложения, като Autodesk, SolidWorks и Adobe. Това означава, че можете да работите с вашия любим софтуер, без да се нуждаете от смяна на видеокартата.
Quadro серията се характеризира с голямата надеждност, перфектна изработка и ниската консумация на електроенергия което прави тази видеокарта идеална за интензивни професионални приложения.

видео карта Quadro M4000

Характеристики

  • Обем на паметта 8GB
  • Тип памет GDDR5
  • Шина 256bit
  • Портове DisplayPort
  • Захранване 6 Pin
Видео карта NVIDIA Quadro M4000

Видео карта NVIDIA Quadro M4000

215.00лв.