Преходник PCI-E 3.0 x4 към M.2 NVME/SATA SSD

30.00лв.
Модел: PCI-NVME
Наличност: 30 бр.
Състояние: нов

Описание на продукта

Адаптерите PCI M.2 са устройства, които ви позволяват да свързвате M.2 дискове (NVME и SSD) към PCI Express слота на компютъра. Тези адаптери осигуряват по-бърз трансфер на данни от традиционните твърди дискове и стават все по-популярни поради своята скорост и ефективност. 

Като основни предимства на PCI M.2 адаптерите са:

По-високи скорости на трансфер на данни: Адаптерите PCI M.2 позволяват по-бърз трансфер на данни от традиционните твърди дискове. Това се дължи на факта, че те използват интерфейса PCIe, който осигурява по-високи скорости на трансфер на данни в сравнение с интерфейса SATA, използван от традиционните твърди дискове.
Повишена ефективност: SSD дисковете M.2 са по-малки и консумират по-малко енергия в сравнение с традиционните твърди дискове. Това означава, че те генерират по-малко топлина и консумират по-малко енергия, което води до повишена ефективност и подобрена производителност на системата.
Спестяващ място дизайн: M.2 дисковете са по-малки по размер от традиционните твърди дискове, което ги прави идеални за използване в персонални компютри или лаптопи с малък форм-фактор. Това също така означава, че можете да инсталирате по-голям капацитет за съхранение в по-малко пространство.
Подобрено време за зареждане и стартиране: Тъй като SSD дисковете M.2 осигуряват по-високи скорости на четене и запис, те могат значително да подобрят времето за зареждане и стартиране на приложенията и операционната система.

Адаптерите PCI M.2 осигуряват удобен и ефективен начин за добавяне на M.2 SSD към вашия компютър. Те предлагат по-високи скорости на трансфер на данни, повишена ефективност и дизайн, който спестява място. Предлагат се различни видове PCI M.2 адаптери, като всеки от тях има различна съвместимост и поддръжка на различни размери M.2 SSD. Когато избирате PCI M.2 адаптер, е важно да вземете предвид съвместимостта с дънната си платка и размера на M.2 SSD, който планирате да инсталирате.


Адаптер поддържа размери M.2 SSD та: 22x30 mm, 22x42 mm, 22x60 mm и 22x80 mm.

Може да бъде монтиран в стандартни и нископрофилни компютри (включена планка в комплекта).

Характеристики

  • Вид Адаптер
Преходник PCI-E 3.0 x4 към M.2 NVME/SATA SSD

Преходник PCI-E 3.0 x4 към M.2 NVME/SATA SSD

30.00лв.